Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.

RETURNS

VI VILL ATT ALLA VÅRA KUNDER SKA VARA 100 % NÖJDA MED SINA KÖP FRÅN ZONEFLOORBALL.COM. OM DU FÅR PROBLEM MED ELLER ÄR MISSNÖJD MED EN PRODUKT VILL VI ATT DU KONTAKTAR OSS MED ETT MEJL TILL SUPPORT@ZONEFLOORBALL.COM.

RETURKOSTNAD ÄR ALLTID EN FAST KOSTNAD (79 KR) OCH BETALAS AV KUNDEN. 

VARAN SKALL RETURNERAS I OFÖRÄNDRAT SKICK OCH I ORIGINALEMBALLAGET. SE TILL ATT EVENTUELLA ETIKETTER SITTER KVAR OCH ATT SKYDDSPÅSAR OCH PRODUKTKARTONGER RETURNERAS I OFÖRÄNDRAT SKICK. ATT TILL EXEMPEL RETURNERA EN SKO KRÄVER EN YTTERKARTONG RUNT SJÄLVA SKOKARTONGEN. FÄST INGA ADRESSLAPPAR ELLER TEJP DIREKT PÅ PRODUKTPÅSE ELLER PRODUKTKARTONG. VI FÖRBEHÅLLER OSS RÄTTEN ATT NEKA EN RETUR OM OVAN INTE UPPFYLLS.

ANVÄND RETURETIKETTEN OCH RETURSEDEL SOM SKICKATS MED PAKETET. LÄGG DEN IFYLLDA RETURSEDELN I PAKETET OCH FÄST RETURSEDELN PÅ PAKETET. LÄMNA PÅ VALFRITT DHL SERVICEPOINT. HITTA NÄRMSTA SERVICEPOINT HÄR.

OM LEVERANSEN HAR SKICKATS MED BEST HEMLEVERANS ELLER DHL EXPRESS, SÅ MEDFÖLJER INGEN RETURETIKETT MED SÄNDNINGEN. KONTAKTA OSS PÅ SUPPORT@ZONEFLOORBALL.COM, SÅ HJÄLPER VI DIG.

OM PRODUKTENS KVALITET HAR PÅVERKATS TILL FÖLJD AV ATT DU SOM KUND HAR HANTERAT DEN MER ÄN VAD SOM ÄR NÖDVÄNDIGT FÖR ATT UNDERSÖKA DESS EGENSKAPER ELLER FUNKTIONER, SÅ BEDÖMER VI EN VÄRDEMINSKNING MED 100 %. RENEW FÖRBEHÅLLER SIG RÄTTEN ATT DEBITERA KUND OM NÅGOT SKULLE SAKNAS.

SÅ FORT VI HAR MOTTAGIT RETUREN MED IFYLLD RETURSEDEL KOMMER VI ATT ÅTERBETALA PENGARNA PÅ RETURNERAD VARA/VAROR MED RETURKOSTNADEN AVDRAGEN (SVERIGE 79 KR, FINLAND € 8). ENLIGT SVENSK LAG HAR VI 14 DAGAR PÅ OSS ATT UTFÖRA ÅTERBETALNINGEN MEN VI HAR ALLTID SOM MÅL ATT GÖRA DET SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT. SAKNAS DET RETURSEDEL, KONTAKTA OSS PÅ SUPPORT@ZONEFLOORBALL.COM.

ÖPPET KÖP/ÅNGERRÄTT
RENEW TILLÄMPAR LAGEN OM DISTANSAVTAL OCH AVTAL UTANFÖR AFFÄRSLOKALER. KONSUMENT HAR ENLIGT LAGEN 14 DAGAR PÅ SIG ATT ÅNGRA KÖP MEN VI ERBJUDER DIG 60 DAGARS ÖPPET KÖP.

VID EN EVENTUELL RETUR SKALL DU SOM KUND SKICKA TILLBAKA PRODUKTEN INOM 60 KALENDERDAGAR FRÅN MOTTAGANDE AV VARAN. OM PRODUKTEN INTE RETURNERATS INOM FÖRESKRIVEN TID FRÅNFALLER ÅNGERRÄTTEN.

ALLMÄNNA VILLKOR
LÄS MER OM VÅRA ALLMÄNNA VILLKOR HÄR.