Select your location!
If your location is not available you can still view the site by choosing global.

SHIPPING.

ZONEFLOORBALL.COM ERBJUDER OLIKA LEVERANSSÄTT. I SVERIGE SKER LEVERANS TILL UTLÄMNINGSSTÄLLE MED DHL SERVICEPOINT ELLER HEMLEVERANS MED BEST. I FINLAND SKER LEVERANS ENDAST TILL UTLÄMNINGSSTÄLLE MED DHL SERVICEPOINT.

EVENTUELL FRAKTKOSTNAD VISAS ALLTID I KASSAN.

LEVERANS SVERIGE
LEVERANS INOM SVERIGE MED DHL SERVICEPOINT ÄR FRAKTFRITT PÅ ORDER MED ETT VARUVÄRDE SOM ÄR 500 KR ELLER MER. ÄR VARUVÄRDET PÅ ORDERN LÄGRE ÄN 500 KR SÅ KOSTAR FRAKTEN 49 KR.

HEMLEVERANS INOM SVERIGE MED BEST KOSTAR 79 KR PÅ ORDER MED ETT VARUVÄRDE SOM ÄR 500 KR ELLER MER. FÖR HEMLEVERANSORDER MED ETT VARUVÄRDE LÄGRE ÄN 500 KR ÄR FRAKTKOSTNADEN 129 KR.

LEVERANSTID

DIN BESTÄLLNING SKICKAS HELGFRI VARDAG, MÅNDAG TILL FREDAG. NORMAL LEVERANSTID INOM SVERIGE ÄR FÖR DHL 1–3 ARBETSDAGAR OCH FÖR HEMLEVERANS MED BEST 0 – 2 ARBETSDAGAR. AVVIKELSER KAN FÖREKOMMA. RENEW KAN INTE HÅLLAS ANSVARIG ATT LEVERERA SLUTSÅLD ELLER UTGÅNGEN PRODUKT.

OUTLÖSTA PAKET
OM DU AV NÅGON ANLEDNING INTE LÖSER UT DITT PAKET, STÅR DU SOM KUND FÖR FRAKTKOSTNADERNA. PAKETET LIGGER I MAX 14 DAGAR INNAN DET RETURNERAS TILL AVSÄNDAREN! OUTLÖSTA PAKET DEBITERAS EN AVGIFT (SVERIGE 400 KR / FINLAND €40) SOM EN EXPEDITIONS- OCH HANTERINGSAVGIFT. AVGIFTEN DEBITERAS I EFTERSKOTT. VID UTEBLIVEN BETALNING VIDAREBEFORDRAS OVILLKORLIGEN KRAVEN TILL INKASSOSERVICE. INGA UNDANTAG GÖRS.

ALLMÄNNA VILLKOR
LÄS MER OM VÅRA ALLMÄNNA VILLKOR HÄR.