Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.

CLAIMS

 REKLAMATION
VID HANTERING AV REKLAMATIONER TILLÄMPAS KONSUMENTKÖPLAGEN. FÖRUTSÄTTNINGEN VID EN REKLAMATION ÄR ATT NORMAL AKTSAMHET IAKTTAGITS. FEL SOM ÄR ORSAKADE AV SLITAGE OMFATTAS INTE.

OM DU HANDLAT FRÅN ZONEFLOORBALL.COM, VAR GOD SKICKA ETT MAIL MED DITT ORDERNUMMER, BILDER PÅ PRODUKTEN DÄR FELET SYNS PÅ ETT TYDLIGT SÄTT, SAMT EN KORT BESKRIVNING AV FELET TILL SUPPORT@ZONEFLOORBALL.COM.

OM DU HANDLAT DIN PRODUKT HOS EN AV VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE SKALL DU ALLTID VÄNDA DIG TILL ÅTERFÖRSÄLJAREN. DETTA BEROR PÅ DET KÖPEAVTAL DU HAR MED ÅTERFÖRSÄLJAREN. 

KOM IHÅG ATT ALLTID SPARA KVITTOT PÅ DITT KÖP.

 REKLAMATION AV INNEBANDYKLUBBOR.
SPELETS NATUR GÖR ATT DE FLESTA KLUBBOR, (OAVSETT MÄRKE, MODELL ELLER PRIS) FÖRR ELLER SENARE SLÅS ELLER BRYTS SÖNDER. INNEBANDYSKAFT ÄR TILLVERKADE I KOMPOSIT OCH/ELLER GLASFIBER OCH UPPFYLLER DE NORMER OCH KRAV FÖR INNEBANDYUTRUSTNING SOM ÄR SATTA AV INTERNATIONELLA INNEBANDYFÖRBUNDET (IFF). OM INNEBANDYKLUBBOR UTSÄTTS FÖR EXTREMA PÅFRESTNINGAR, UTÖVER NORMALT SPEL, SKA MATERIALET AV SÄKERHETSSKÄL GE VIKA.

REKLAMATIONER GODKÄNNES SÅLEDES ENDAST VID FABRIKATIONSFEL.

FABRIKATIONSFEL UPPSTÅR SOM REGEL EJ PÅ ENSKILDA PRODUKTER, UTAN DRABBAR EN HEL SERIE, EN HEL LEVERANS ELLER LIKNANDE. SKULLE DETTA UPPSTÅ ÄR DET EN GODKÄND REKLAMATION.

PÅ GRUND AV SPELETS KARAKTÄR KAN DET UPPSTÅ BROTT- OCH SPRICKBILDNINGAR I PRODUKTEN. NÄR DETTA INTRÄFFAR ÄR DET TYVÄRR INGET FEL PÅ PRODUKTEN OCH SÅLEDES INGEN ORSAK TILL ATT REKLAMERA ELLER ÅTERSÄNDA PRODUKTEN.